Ik ben Ilse. Een sportlover in hart en nieren. Ik fiets. Ik mountainbike. Ik loop. En ik tennis.
Niet simpel om in te plannen in een druk werkschema. Maar waar een plan is, is een weg.

Wie sport heeft ongemakken

Een blauwe plek na een val op technisch stuk op het mountainbike-parcours.
Schaafwonden door het schuren van de billen tegen elkaar tijdens het lopen.
Zware benen na een mountainbikewedstrijk van 60 km en 1600 hoogtemeters.
Een zalige douche met een  verfrissende touch na een 15 km run.

Herken je het?

Dat is mijn ervaring.
Ik heb graag een oplossing na een probleem. En ik geniet van een relaxgevoel na een zware inspanning.

Wat sport is en wat het met je doet, is voor iedereen verschillend.
Sport betekent voor mij ontspanning, mind en body op 1 niveau, sterker worden, genieten en mezelf uitdagen. Sport is één van mijn beste vrienden.

Welke sport beoefen jij?
Basket, Voetbal, Volleybal, Hockey, Yoga, Boksen, Surfen, Zwemmen, ….
In elke sport is een verzorgingsproduct een must.

Daarom wil ik graag met jou de uitzonderlijke BAST verzorgingsproducten ontdekken. Ik gun het jou. Dompel je onder in het luxe-gevoel dat BAST je schenkt. Op alle vlakken.

De BAST webshop is een enthousiast verhaal.

Waar start het?

Als ondernemer ben ik lid van een business-netwerkorganisatie BNI. Al snel leerde ik Sara Rouffaer kennen. Een dame met passie voor haar vak. Een dame waar ik onmiddellijk een klik mee heb. Een dame recht door zee, correct, onderbouwd, liefdevol en zeer leergierig. Daar hou ik van.

Sara Rouffaer is het gezicht achter ViaK&Co. Zij verdeelt luxe-cosmetica over heel Europa. Met als specifiek product BAST.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging na een geweldige ervaring als zaakvoerder van een schrijnwerkerij van exclusieve houtconstructies. Een ervaring die mijn hele businessleven positief verandert.

Ik beslis. Ik ga andere ambitieuze ondernemers helpen. Die een product verkopen. Om hun marketingplan uit te voeren.  Geen theorieën. Geen lessen. Geen coaching. Ik help de ondernemers in de praktijk. Het gewone boerenverstand gebruiken. Groeien en meer naamsbekendheid tot gevolg. Inspireren. Motiveren. Luisteren. Uitvoeren.

Maar ondernemen is mijn passie. I love it.

Ik ben een ondernemer in hart en nieren. Ondernemen zit bij onze familie Dieltjens in het bloed.

Waarom BAST?

– mijn sportambitie,
– mijn passie voor producten die iets moois brengen,
– mijn liefde om jou te helpen,
– het vertrouwen dat Sara van ViaK&Co uitstraalt,
– en het verhaal van David Frossard achter het merk.

Webshop BAST is geboren.

Ik neem je mee in sportverhalen, de verhalen achter het merk, hoe jij je goed gaat voelen, body en mind, sport als lifestyle en zoveel veel meer.   Ik verleid jou met de BAST line.

Enjoy

Dat is wat jij verdient.

Sportieve groeten,
ilse

Ps. Wie ben ik echt?
Me – de wereld van Ilse – 44 jaar – een vrouw die zot doen leuk vindt – passie voor mijn job – leef mij uit tijdens mijn sport – love blogs – Sterre Carron fan – leg de lat hoog – loopschoenen – vind vriendschap superbelangrijk – heb ongelofelijke vrienden en vriendinnen – zot van “alles wat mooi” is – fiere meter van een zotte tiener – zeer goed in organiseren – rendabel-minded – lid van een besloten Facebook groep, Sisters in Business met Annick, Hilde en Ianka – powered by BNI Keerbergen en Meer – houd van vooruitgang & groei –gezond eten – specialized bike lover

Have fun!